10 кращих сервісів, які використовують штучний інтелект

 


10 кращих сервісів, які використовують штучний інтелект і допоможуть у багатьох сферах: IT, YouTube і т. д.

1. HeyGen (https://www.heygen.com/) — можна створити відео, використовуючи лише текст. Спікером будет ШІ. Необхідно всього лише підібрати голос та аватар. Допоможе для YouTube-блогерів, ТікТок-ентузіастів.

2. Eightify (https://eightify.app/) — сервіс дозволяє витягувати ключову інформацію з YouTube-відео, економлячи ваш час. Потрібно додати покликання на відео, і весь вміст отримаєте в текстовому форматі.

3. Cohesive (https://cohesive.so/) — зручний ШІ-інструмент для створення контенту: публікації, статті, інтерв'ю, есе тощо.

4. Lovo (https://lovo.ai/) — сервіс для голосових операцій, включаючи генерацію голосу з тексту та редагування відео онлайн.

5. StockIMG (https://stockimg.ai/) — генеруйте зображення з тексту за допомогою штучного інтелекту.

6. AI Code Converter (https://aicodeconvert.com/) — перетворює код з однієї мови програмування на іншу. Незамінний помічник для програмістів.

7. BrandBirdApp (https://www.brandbird.app/studio) — перетворює ваші світлини екрану в графіку, що відповідає вашому брендингу.

8. Landingsite (https://www.landingsite.ai/) — допоможе створити сайт всього за декілька хвилин.

9. AІseo (https://aiseo.ai/) — допоможе створити контент з правильними стилем, орфографією та граматикою.

10. A Million Dollar Idea (https://www.amilliondollaridea.com/) — інструмент для тих, хто в пошуках бізнес-ідеї. Сервіс пропонує 10 ідей у обраній галузі, заснованих на поточних тенденціях ринку.


Автор: Andrii Ozarchuk

Коментарі