Інформатика - ДистОсвіта


 Вітаємо на сайті дистанційного вивчення інформатики. Зареєструйтесь, оберіть курс, який бажаєте вивчати, запишіться на нього, та отримайте доступ до навчальних матеріалів, завдань та тестів. 

Інформатика - це наука, що вивчає методи та засоби роботи з інформацією. В сучасному світі це, звісно ж, передбачає використання комп'ютерів та відповідних технологій.

На нашому сайті можна вивчити усі теми шкільної інформатики, як з розділу інформаційних технологій, так і програмування. Матеріали можна використовувати як для повністю дистанційних уроків, так і змішаного навчання, поєднуючи із власними розробками та додатковими ресурсами. Здобуті знання, вміння та навички допоможуть нашим учням  стати повноправними учасниками інформаційного суспільства, а також його творцями у найрізноманітніших галузях.

Сучасні методики та технології навчання підтримуються системою Moodle, яка забезпечує цілісне освітнє середовище поширення навчальних матеріалів, обміну виконаними завданнями із забезпеченням зворотного зв’язку, а також засоби спільної роботи та співпраці.

Вже зараз на нашому сайті навчається більше 20000 користувачів. Приєднуйтесь і вивчайте та викладайте інформатику по-новому!

Навчаймося разом!

ПЕРЕЙТИ ДО РЕСУРСУ >>

Коментарі