Інформаційні технології в освітньому процесі 2017

З А П Р О Ш У Є М О   В А С
до участі у науково-практичній Інтернет-конференції
«Інформаційні технології в освітньому процесі 2017»
яка відбудеться 11-17 грудня 2017 року.
         Метою Інтернет-конференції є визначення стану впровадження STEM-освіти та ІКТ у освітній процес закладів освіти, обміну досвідом, вдосконалення системи підготовки та підвищення кваліфікації педагогічних кадрів у сфері впровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, створення вільного доступу до методичного забезпечення використання ІКТ, оновлення змісту, форм і методів навчання шкільних предметів, поліпшення якості шкільної освіти області, створення механізмів її стійкого інноваційного розвитку, варіативності та індивідуалізації навчання.
Пропонується виступити з доповідями і повідомленнями, продемонструвати власні програмні розробки, електронні та інформаційні ресурси, інноваційні продукти. За результатами конференції учасникам будуть надані сертифікати (6 годин) в електронному вигляді.
Форма участі у конференції заочна (не потрібно приїжджати). Текст доповідей буде розміщено на Web-сторінці за адресою:  http://kafedraikt.blogspot.com/.
Мови  конференції: українська, англійська.  

Матеріали на конференцію надсилаються електронною поштою на e-mail: iktteacher@gmail.com до 02 грудня 2017 року із зазначенням теми листа: «На конференцію ІКТ».

Коментарі