Всеукраїнська учнівська Інтернет-олімпіада з інформаційних технологій


 
Всеукраїнська учнівська Інтернет-олімпіада
з інформаційних технологій
Шановні учасники та колеги!
В розділі Матеріали опубліковано авторські рішення та критерії оцінювання Тренувального туру І етапу (11 жовтня). Організаційний комітет рекомендує вчителям перевірити учнівські роботи разом з учнями за запропонованими критеріями та обговорили помилки та можливі шляхи рішень у рамках підготовки до наступних заходів Інтернет-олімпіади, а також етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.
Просимо вибачення, що результати учасників, які вдало надіслали свої роботи за цими завданнями, не будуть враховані в загальній турнірній таблиці. Організаційний комітет працює над тим, щоб в подальшому жодні обставини не перешкоджали забезпеченню рівних умов для участі учнів у змаганні та всі учасники мали можливість надіслати свої рішення і отримати справедливі бали після їх перевірки.
Переконливе прохання до учасників та їх вчителів максимально уважно слідкувати за часом та датою проведення ІІ туру І етапу, оскільки за сумарним результатом виступу на двох турах здійснюватиметься допуск до ІІ (очного) етапу змагання. Нагадуємо, кращі серед переможців очного етапу матимуть змогу взяти участь у IV  етапі учнівської олімпіади пока квотою.Оргкомітет працює над змінами до графіку проведення заочного етапу відповідно до рекомендацій, поданих представниками регіонів України ! щодо проведення учнівських олімпіад та курсів підготовки до ЗНО. Остаточні дата та час проведення ІІ туру будуть повідомлені згодом.
З повагою,
організаційний комітет Інтернет-олімпіади
 

Організаційний комітет Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з інформаційних технологій
03680, м. Київ, проспект Академіка Глушкова 6
orgcommittee@itolymp.com
Офіційний сайт змагання

Коментарі