Обговорення матеріалів конференції!


Шановні колеги!
Повідомляємо Вам, що розпочато науково-практичну Інтернет-конференцію «Інформаційні технології в навчальному процесі 2014». Переглянути матеріали, залишити свої коментарі та відгуки можна за посиланням у мережі http://ikt-cn.org/index.php/internet-konferentsiya/itnp-2014.

Матеріали розділено на тематичні секції: Інформатичний (33), Природничо-математичний (15), Суспільно-гуманітарний та педагогічний (13).

Учасники, які мають бажання та можливість виступити з доповіддю 17 грудня, прохання подати заявку до 15 грудня 2014 року на електронну скриньку iktteacher@gmail.com із зазначенням ПІБ, теми, секції та прикріпити файл презентації (файл із розширенням *.ppt без анімаційних ефектів).
Презентація доповідей буде проходити у режимі вебінара. Посилання на сторінку проведення вебінару буде розміщено 17.12.2014 на сайті інституту: http://choippo.edu.ua/.

У зв’язку із відключенням електроенергії від серверів системи вебінару та провайдера активна дистанційна форма конференції розпочнеться о 15:20 17 грудня 2014 року!


Коментарі