Дистанційний турнір з інформаційних технологій серед учнівської молоді


Український фізико-математичний ліцей Київського національного університету імені Тараса Шевченка започатковує Дистанційний турнір з інформаційних технологій серед учнівської молоді як різновид учнівської Інтернет-олімпіади (поки що неофіційної). Поки відбувається підготовка офіційних документів щиро радий запросити учнів Вашого навчального закладу до участі в цьому Інтернет-змаганні.


Дистанційний турнір з інформаційних технологій серед учнівської молоді – це змагання, що наслідує традиції проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад, спрямовуючи увагу учнів на молоду Всеукраїнську учнівську олімпіаду з інформаційних технологій, засновану два роки тому. Головна мета змагання: залучити до олімпіадного руху з інформаційних технологій якомога більше учнів шкіл усієї України.

Учні виконують завдання, зосереджені на знаннях засобів Microsoft Office (WordPowerPointExcel та Access) та обізнаності в області баз даних загалом, підвищеної складності з використанням більшості їх інструментів. На відміну від звичайної олімпіади, це змагання проводиться за допомогою мережі Інтернет та сайту. Турнір проводиться повністю дистанційно: за допомогою функціональності ресурсу учасники отримують завдання, надсилають свої розв’язки, ставлять питання авторам задач та журі, журі власне перевіряє роботи та вносить бали в систему, також за допомогою цього сайту відбувається апеляція результатів. В рамках турніру планується проведення онлайн-консультацій, вебінарів тощо.
Основними дійовими особами змагання, як зазвичай, є учасники, журі, оргкомітет та координатори. Навчальний заклад подає заявку, в якій вказує координатора (керівника команди цього закладу) та учасників (учні 8-11 класів), кількість яких необмежена. Після реєстрації учасники розв’язують задачі 4 етапів та отримують нагороди відповідно до їх результатів.

Також додаю зразок заявки для реєстрації учасників. Її необхідно надіслати на на адресу itech@mail.ua до 1 грудня 2013 року.Також повідомляю, що І етап Дистанційного турніру планується провести 13 грудня 2013 року. Орієнтовний початок змагання о 15:30. Час виконання робіт: 3 години. Змагання повністю дистанційне і не потребує присутності ані учасників, ані журі в одному конкретному місці. Попередньо узгоджувальна нарада членів журі, координаторів команд та оргкомітету відбудеться 25 листопада 2013 року о 16:00, проте у розкладі можливі зміни через технічні та документальні причини.

Деталі на сайті itech.bz.ua (через технічні причини наразі дізнавайтесь деталі за адресою itech@mail.ua).

З повагою, Гогерчак Григорій Івановичорганізатор Турніру

Коментарі