Презентація аудиторій НУШ у ЧОІППО ім.К.Д.Ушинського



Опис аудиторій:

112 Створено сучасну інноваційну тренінгову аудиторію з новим інтерактивним та мультимедійним обладнанням навчально-освітньої системи «КММedia ED PROFI» з програмним забезпеченням для проведення уроків у початковій школі за 36-ма змістовими освітніми лініями до 7-ми освітніх галузей Державного стандарту початкової освіти: мовно-літературної, математичної, мистецької, технологічної, природничої, соціальної та здоров’язбережувальної, громадянської та історичної.
423 Для підготовки вчителів початкових класів до роботи в умовах Нової української школи створено аудиторію початкової освіти, яку обладнано відповідно до основних принципів Концепції «Нова українська школа». В аудиторії облаштовано вісім освітніх центрів: навчально-пізнавальної діяльності; для гри; художньо-творчої діяльності; живої природи; відпочинку; дитячої класної бібліотечки; центр учителя; змінний тематичний центр, у якому розміщуються дошки/фліп-чарти/стенди.
203 Аудиторія іноземних мов обладнана відповідно до сучасних вимог щодо сучасного освітнього простору: смарт TV, лінгафонний комплекс, документ-камера, CD програвач, магнітно-маркерна та коркова дошки, мобільний фліпчарт, валіза для тренера, навчально-методична та довідникова література тощо.
306 З метою підготовки учителів математики до формування в учнів математичної грамотності обладнано аудиторію математики та методики її викладання, у якій використовується документ-камера та проектор при демонстрації різних нестандартних способів розв’язання задач з параметром, можлива візуалаізація навчальних матеріалів з теми «Тригонометричні функції» та «Операції з множинами з використанням кругів Ейлера-Вена», використовується мультимедійна навчально-освітня система ED PROFI, яка інтегрує всіх учасників освітнього процесу в єдину взаємопов’язану систему.
221 Для проведення занять зі слухачами курсів підвищення кваліфікації, які працюють в інклюзивному освітньому середовищі та проводять корекційно-розвиткові заняття, обладнано аудиторію інклюзивної освіти, укомплектовану корекційно-дидактичними, розвитковими матеріалами: розвиваючими іграми, навчальними пазлами, тренажерами для дрібної моторики, наборами «Нумікон», наборами креативної творчості «Кінетичний пісок», шнурівками, сортерами тощо.
216 Для підготовки педагогів до формування інформаційно-цифрової компетентності учнів була створена аудиторія медійної та інформаційної грамотності, на базі якої проводяться семінари, тренінги спільно з організаціями: Академією української преси, Айрекс (IREX), Інтерньюс Нетворк (Internews Network).
103 Аудиторія педагогічної майстерності імені академіка Івана Зязюна, земляка-чернігівця, академіка, першого міністра освіти незалежної України, одного з ідеологів концепції Нової української школи. 215 Конференц-аудиторія імені К.Д. Ушинського, видатного вітчизняного педагога й дидакта, засновника антропологічної педагогіки. 303 Для популяризації й поширення відомостей про письменників, доля яких пов’язана із Сіверським краєм, та надання методичної допомоги вчителям-словесникам у підготуванні до уроків літератури і позакласних заходів створено аудиторію «Література рідного краю. Чернігівщина».

Коментарі