STEM: з досвіду програмних розробок


Програмний засіб DinamicMouse. 
Пристрій для дослідження механічного руху тіл з використанням датчика комп’ютерного маніпулятора. Робота присвячена можливості створення пристрою для дослідження механічного руху з використанням датчика комп’ютерного маніпулятора та відповідного програмного забезпечення. У результаті роботи було створено програмний засіб DinamicMouse. Взаємозв’язок із програмним засобом Gran1, подальше вдосконалення та розширення можливостей використання якого автоматично розширить функціональні можливості опрацювання даних експериментів, отриманих за допомогою DinamicMouse. Цей проект отримав диплом І ступеня на обласному етапі та диплом ІІ ступеня на Всеукраїнському етапі конкурсу-захисті робіт Малої академії наук України.

Завантажити DinamicMouseX86 >>
Завантажити DinamicMouseX64 >>


Програмний засіб Optics 1.2. 
Робота присвячена дослідженню явищ геометричної та хвильової оптики, забезпечено опції для побудувати зображень у лінзах, тригранній призмі, ходу променів на межі поділу двох середовищ та сферичних дзеркалах без обмежень у значеннях параметрів, на основі фізичних законів і математичних розрахунків. Цей проект отримав диплом І ступеня на обласному етапі конкурсу-захисті робіт Малої академії наук України.

Завантажити Optics 1.2 >>



Програмний засіб TimerOff. 
Пристрій для дослідження відліку часу механічного руху тіл (із використанням датчиків usb-клавіатури). Робота присвячена створенню пристрою для дослідження відліку часу механічного руху (із використанням датчиків usb-клавіатури та відповідного програмного забезпечення). Цей проект отримав диплом І ступеня на обласному етапі конкурсу-захисті робіт Малої академії наук України.

Завантажити TimerOFF >>
Наукові керівники у всіх проектах:
Давиденко Андрій Андрійович, завідувач кафедри природничо-математичних дисциплін Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського, доктор педагогічних наук, професор Покришень Дмитро Анатолійович, завідувач кафедри інформаційно-комунікаційних технологій в освіті Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського, кандидат педагогічних наук, доцент

Коментарі